• Hoogwaardige oppervlaktebehandeling
  • Makkelijk te gebruiken
  • Langdurige werking
  • Snelle levering

Hoe maak je metselwerk waterafstotend en vuilwerend met BNL25?

Waarom kiezen voor BNL25 voor het metselwerk van je bedrijfspand?

Of je nu de gevel van je bedrijfspand wilt beschermen tegen regen, wind of vuil, BNL25 biedt de duurzame bescherming die je nodig hebt voor metselwerk. Het maakt niet alleen je metselwerk waterafstotend en vuilwerend, maar verhoogt ook de thermische isolatiewaarde van je pand. Met BNL25 kies je voor kwaliteit, betrouwbaarheid en gemoedsrust voor het metselwerk van je bedrijfspand.

BNL25 is speciaal ontwikkeld voor minerale ondergronden zoals baksteen, beton, pleisterwerk en natuursteen - de materialen die vaak worden gebruikt bij metselwerkconstructies voor bedrijfspanden. Of je nu een oudere pand renoveert of een nieuw pand wilt beschermen, BNL25 biedt een sterke bescherming die langdurig meegaat, specifiek afgestemd op het metselwerk van bedrijfspanden.

Hoe maak je metselwerk waterafstotend en vuilwerend met BNL25?

Het aanbrengen van BNL25 is eenvoudig. Met slechts een simpele blokkwast of vachtroller is het gemakkelijk aan te brengen op het metselwerk van je bedrijfspand. De unieke formule van silanen, siloxanen en hoogwaardige additieven zorgt voor een optimale penetratie in het metselwerk, waardoor het al binnen een uur na applicatie waterafstotend is. En het beste van alles? Na behandeling is het product volledig onzichtbaar, waardoor de gevel er net zo professioneel uitziet als voorheen, maar nu beschermd is tegen water en vuil.

Bescherm het metselwerk van je bedrijfspand vandaag nog met BNL25 en geniet van een langdurige bescherming tegen de elementen.

Wilt u graag meer informatie over onze producten of bent u op zoek naar een verwerker van onze producten, neem dan contact met ons op.